Reisverhalen

Titel Datum Locatie Reacties
De laatste dag en nacht in Ventura, Californië 6 okt. '23 Ventura, Verenigde Staten 4
Ventura here we come! 5 okt. '23 Ventura, Verenigde Staten 3
Met een nieuwe auto naar Yermo, Californië. 4 okt. '23 Yermo, Verenigde Staten 3
Bright light city! 3 okt. '23 Las Vegas, Nevada, Verenigde Staten 4
opgeslokt door Zion. 2 okt. '23 Zion National Park, Utah, Verenigde Staten 4
Een nieuwe ervaring: Bryce Canyon 1 okt. '23 La Verkin, Utah, Verenigde Staten 2
Bijzondere dieren begraafplaats 30 sep. '23 Panguitch, Utah, Verenigde Staten 2
Harold de indiaan 29 sep. '23 Page, Arizona, Verenigde Staten 3
Afscheid van Colorado. 28 sep. '23 Bluff, Utah, Verenigde Staten 2
Van Durango naar SIlverton; All Aboard! 27 sep. '23 Durango, Colorado, Verenigde Staten 3
Million dollar highway door de Black Canyon 26 sep. '23 Durango, Colorado, Verenigde Staten 4
Door de Rocky Mountains naar Cimarron 25 sep. '23 Cimarron, Verenigde Staten 4
Welkom in sprookjes wonderland; De Rocky Mountains 24 sep. '23 Leadville, Colorado, Verenigde Staten 9
De hippe stad Denver! 23 sep. '23 Denver, Colorado, Verenigde Staten 2
Wandelen door de tuinen van onze God 22 sep. '23 Denver, Colorado, Verenigde Staten 7
Hello Colorado!!! 21 sep. '23 Colorado Springs, Colorado, Verenigde Staten 2
Taos en ons heerlijke B&B huisje 20 sep. '23 Taos, New Mexico, Verenigde Staten 3
Tot ziens Arizona, dag New Mexico 19 sep. '23 Albuquerque, New Mexico, Verenigde Staten 2
Het prachtige Apache reservaat 18 sep. '23 Show Low, Verenigde Staten 2
Het is prachtig bij de grens van Mexico. 17 sep. '23 Tucson, Arizona, Verenigde Staten 2
Prachtige Saguaro park en de San Xavier mission 16 sep. '23 Tucson, Arizona, Verenigde Staten 3
De weg naar Tortilla Flat en de Adobe’s van Tucson 15 sep. '23 Tucson, Arizona, Verenigde Staten 4
Van Sedona naar Phoenix. 14 sep. '23 Phoenix, Arizona, Verenigde Staten 2
Sedona is misschien wel één van de mooiste parken 13 sep. '23 Sedona, Arizona, Verenigde Staten 5
De historical Prescott highway 89 12 sep. '23 Sedona, Arizona, Verenigde Staten 3
Lange rit door de woestijn 11 sep. '23 Wickenburg, Arizona, Verenigde Staten 5
Joshua Tree National Park 10 sep. '23 Yucca Valley, California, Verenigde Staten 2
Huntington Beach is all we need! 9 sep. '23 Palm Springs, California, Verenigde Staten 5
Alles is plat! 8 sep. '23 Los Angeles, California, Verenigde Staten 5
Welkom op ons reisblog! 7 sep. '23 Lelystad, Nederland 7